BPM – ARIS

Onderschat nooit de kracht van enthousiasme

Als Partner van IDS Scheer kunnen wij ook bij al u BPM vraagstukken van dienst zijn. Metname op procesverbeteringen en de daarbij behorende vastlegging en meten van de bedrijfsprocessen kunnen tot aanzienlijke besparingen leiden in uw organisatie. Met de producten van IDS Scheer denken wij een uitstekende hoogwaardige aanvulling op onze dienstenpakket te hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze producten uw organisatie tot een hoger niveau kunnen brengen.

ARIS Platform

Toonaangevende software voor Business Process Management

IDS Scheer geeft al ruim 20 jaar de toon aan op het gebied van procesoptimalisatie. Bij de ontwikkeling van het ARIS Platform is uitgegaan van de ervaring die is opgedaan in meer dan 6.000 succesvol verlopen BPM-projecten (Business Process Management). Uit onderzoek van belangrijke onderzoeksbureaus in de technologiesector blijkt dat de marktleidende positie van het ARIS Platform het gevolg is van een combinatie van uitgebreide ervaring en innovatieve softwareontwikkeling.

Met zijn intuïtieve gebruikersinterface, intelligente webtechnologie en verregaande schaalbaarheid is ARIS het ijkpunt voor bedrijfsbreed procesbeheer. Door de integratie van tal van modelleringsmethoden en frameworks, zoals EPC, UML, BPEL, BPMN, ITIL en Zachman, kan ARIS gemakkelijk in de meest uiteenlopende omgevingen worden geïmplementeerd.

Toepassingsgebieden

  • Modellering, analyse en optimalisering van bedrijfsprocessen
  • Implementatie van SAP-oplossingen
  • Ontwerp van IT-architecturen (Enterprise Architectures)
  • Bouw van servicegeoriënteerde architecturen
  • Modellering en beheer van bedrijfsregels
  • Creatie van bedrijfsbrede systemen voor governance, risk en compliance management
  • Implementatie van process intelligence en performance management