Testen en Training

Onderschat nooit de kracht van enthousiasme

Autorisaties, maatwerk, interfaces (intern en extern) en conversies zijn onderdelen die vaak aan bod komen bij het testen van een SAP implementatie of project.

Standaard SAP hoeft immers niet getest te worden is het uitgangspunt in veel trajecten. Echter is kennis van het standaard SAP proces belangrijk om goed te kunnen testen op de uitzonderingen. Ook proceskennis is een belangrijk onderdeel bij het testen.

Na het testen van het pakket is het echter ook van belang dat uw organisatie klaar is voor het werken met SAP. Het geven van SAP trainingen en opstellen van trainingsmateriaal alsmede de nazorg is vaak net zo belangrijk (acceptatie) als een goed werkend systeem.

De Consultants van Real Support kunnen zich de bedrijfsprocessen snel eigen maken en beschikken al over de benodigde standaard SAP kennis en zijn daardoor snel inzetbaar voor uw organisatie. De consultant van Real Support kan u ondersteunen bij het opstellen van testscripts, het creëren van testdata, coördineren het geven van trainingen en het creëren van trainingsmateriaal.

Wilt u meer informatie over SAP testen, neem dan contact op via info@realsupport.nl