Werken bij – oud

Onderschat nooit de kracht van enthousiasme

Real Support is op zoek naar ambitieuze en enthousiaste mensen om de organisatie verder te laten groeien. De kwaliteit van Real Support staat of valt met de kwaliteit van haar medewerkers en daar zijn we ons terdege van bewust. Daarom hebben we een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden samengesteld. De organisatie kent verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen jouw expertise maar ook daarbuiten.

Onze teamleden zijn representatief en kenmerken zich door flexibiliteit, maar vooral door een hands-on mentaliteit. Eigenlijk zegt de naam Real Support voldoende over de werkwijze van de teamleden. Zij werken in projecten en beheer, bij voorkeur direct vanaf de werkvloer. Een teamlid van Real Support steekt graag de handen uit de mouwen en richt met een enthousiaste instelling de aandacht direct op de eindgebruiker van het systeem.

Spreekt onze manier van werken jou aan ? Kijk dan eens bij onze actuele vacatures. Als je denkt dat jij dé persoon bent om onze organisatie te versterken, stuur dan jouw sollicitatie met CV per mail of per post naar ons toe. Wij nemen dan contact met je op.

Ik solliciteer graag