Senior SAP Consultant

Onderschat nooit de kracht van enthousiasme

Senior SAP Consultant

Taken en verantwoordelijkheden:
Als Senior SAP consultant ben je projectmatig bezig met de analyse van bedrijfsprocessen en organisatiestructuren en het vertalen van dit ontwerp naar de eisen en wensen van je opdrachtgever. Je adviseert, begeleidt projecten en participeert in de implementatie ervan. Je lost problemen op en biedt ondersteuning in de breedste zin van het woord. Het gaat hierbij om zowel een inhoudelijke rol en het leveren van specifieke expertise, als zeker ook om de menselijke impact van het doorvoeren van veranderingen in werkwijzen en structuren.

Functie – eisen:
Je denkt en werkt op HBO- of Academisch niveau en hebt bij voorkeur een opleiding die aansluit op de combinatie IT / Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde. Dit hoeft niet persé een bedrijfskundige opleiding te zijn, maar wel één waar organisaties en processen onderwerp van studie zijn.
Inhoudelijke kennis van één of meerdere SAP S/4HANA processen, bijvoorbeeld van:
– Invoice and Payment,
– Procure-to-pay
– External Workforce and Services
– Sourcing and Contracts
– Financial Planning and Analysis
Naast customizing kennis van bijvoorbeeld één van bovenstaande processen is inhoudelijke kennis van SAP Successfactors, Ariba of Fiori of het nieuwe Business Technologie Platform een pré.

Geïnteresseerd?:
Je wilt je zowel in de breedte als in de diepte jezelf ontwikkelen en ambieert het om voor toonaangevende opdrachtgevers van Nederland te werken. Je (her)kent bedrijfsprocessen en één of meerdere modules in SAP. Heb je minimaal 8 jaar praktijkervaring en ben je communicatief en sterk en sociaal vaardig, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar:
Real Support bv
t.a.v. afdeling HR
Waanderweg 114
7812 HZ EMMEN
Per mail kan ook: Janine.janssens@realsupport.nl

Arbeidsvoorwaarden:
Belangrijke voorwaarde voor het welslagen van deze functie is dat je bereid bent tot reizen en bereid bent om voor langere tijd bij een klant werkzaam te zijn. Je werkgebied is “geheel Nederland”. Hiertegenover stellen wij een goed pakket aan primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder primair een marktconform salaris / bonusregeling, een pensioenregeling, een goede onkostenvergoeding, een lease-auto en voldoende scholing om je SAP – kennis op peil te houden.

Informatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Peter Dijkstra (06) 21 24 78 05, peter.dijkstra@realsupport.nl of met
José Boomkens (06)  81 81 29 40, j
ose.boomkens@realsupport.nl

Indien je niet voldoet aan de functie- en ervaringseisen, verzoeken wij je niet te solliciteren op onze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.